Tervetuloa kotisivuilleni

5. marras, 2022

-Kelaonki 47cm isolle tasurille+ Ghost puolanvapautusliipasimella, välityksellä ja jarrulla sekä 42cm pikkutasurille Rapalan 1:1 jarrullisella kelalla. Nämä onget sopii myös lohikalalle hyvin.

16. loka, 2022

47cm isolle tasurille ja 42cm pikkutasurille ja 70mm rulla. Sopii toki hyvin myös muuhun pilkkimiseen. 47cm sopii kirrelle lätkän uittoon ja 42cm jigihommiin.
Ongissa on vapa aihio lasikuitua ja se on koko ongen mittainen. Kahva on vahvistettu komposiitti putkella, joten kestää. Korkkikahva on vahattu ja mukavan tuntuinen ja päässä on puukkomainen solukumi buutti. Viehelenkki on ja kärkirengas keraaminen. Hyvä vapa konkarille ja tällä on mukava myös aloittaa pilkkiminen.

22. syys, 2022

Uusia Modattuja valmistui.Nämä olleet tosi suosittuja viime vuosina. Oranssi 42cm notkeampi ja vihreä 47cm jäykempi. Lasikuitu aihio on ongissa koko vavan mittainen ja sorvattu ja vahattu korkkikahva on vahvistettu komposiitti putkella. KESTÄÄ... Onget sopii tasurionginnan ohella kaikenlaiseen pilkintään jossa tarvitaan vieheen uittoon tunnokkutta ja vavalta tartutusominaisuuksia. Sopii kaikilla vauvasta vaariin, 32€/kpl tai 4kpl 115€+postit 8€

19. syys, 2022

Olipa mukava päivä ahvenkalassa vaimon kanssa. Saatiin olla yhdessä lempiharrastuksen parissa hienossa kelissä- ja ahvenkin söi.