Tervetuloa kotisivuilleni

19. tammi, 2020

Valmistui muutama rautuvapa myyntiin. Nämä on mallit mitkä oli kaamosreissulla Norjassa testissä nyt joulukuussa.

Vihreä jäykempi sopii lätkälle. Tunnokas 47cm
Notkea, mutta jäntevä oranssi sopii väsyttelyyn. 50cm.
Molemmissa ongissa 2 viehelenkkiä. Kahvan edessä ja takana ajatuksena tapsin pituus. Lasikuit aihiot ja vahattu korkkinen kädensija. Vahva kelakiinnike.
Keloina kuvissa Icereel välityksellä ja ilman. Myös jalatonta Deviliä löytyy. Rasvat keloihin vaihdettu pakkasen kestäviksi ja kätisyus toiveen mukaan. Hinta 39-54€/kpl riippuen kelatyypistä.
kirpunvapa@gmail.com

19. tammi, 2020

Kirpunvapa esittelee: Telttana meillä on ollut Fjällrävenin Akka Endurace 3 tunneliteltta. Siinä on apsidi ja telttaosa.Korkeus n. 1.3m. Teltassa on ylälaidassa hyttysverkko/räppänä josta kaminan tuuletus tapahtuu.

Telttakiiloja meillä on useammanlaisia, mutta useimmin käytetyt ovat vaneriset kärkikolmiolliset joissa on reikä telttanarun pujottamista varten. Muita kiiloja ovat jääruuvit ja 5" naulat.

 

19. tammi, 2020

Tässä enimmäisenä esittelyssä kamina ja teltta jota olen itse käyttänyt. Tämä kamina on POD merkkinen valopetroolikamina. Kulutus on n. 0.8l-1.0l yö, joten 5litran kanisterilla pärjää jo 5 yötä, jos ei päivällä tarvitse lämmittää.

Kaminan päälle on rakennettu alumiini putkista ja teräslangasta koottava kehikko, joka toimii kuivatus telineenä. Voin sanoa että toimii. Märätkin rukkaset siinä kuivuu ja saappaat myös. Tämän korkeus on mitoitettu niin, että teline ottaa tunneliteltan kattoon.(Sinne voi laittaa jotain väliin estämään hankausta). Pohjaan on tehty ohut vaneri levy, kiinnitettävä joka estää kaminan kaatumisen. Levy laitetaan telttapatjojen alle ja näin kamina pysyy hyvin pystyssä.

19. tammi, 2020
Kirpunvapa tiedottaa:
Tässä kuvaa meidän ahkiosta. Liikumme siis kahden hengen telttakunnissa pareittain ja kahteen ahkioon mahtuu kahden hengen varusteet,ruuat ja kalavehkeet. painoa ahkiolle tulee n. 40kg/henkilö. Paluumatkalla sopii myös kalat.
Tämän ahkion tosissaan suunnitelleet kauas tunturiin aikoinaan erikoisluvilla hiihtäneet miehet. Pisimmät reissut 50km päähän maantiestä. Varusteet suunniteltu suht kevyiksi. ahkio on hyvä hiihtäen vetää eikä kaadu helposti. n 40cm leveys ja pituus 140cm. vedenpitävällä pressulla suojattu ja vetoaisat omatekoiset.
kirpunvapa@gmail.com
14. tammi, 2020

Parempaa kuvaa jigivavoista.

Vapaan saa kiinni myös perho, haspeli tai hyrräkelan.

Pituus 60cm, virvelikelakiinnike, lasikuitu aihio, korkkikahva, viehelenkki.

Kelat Icereel välityksellä ja uilman.

Icereel välityskelalla54€ ja peruskelalla ilman välitystä 39€+postit 7€/lähetys

kirpunvapa@gmail.com