Tervetuloa kotisivuilleni

28. touko, 2020

Tasurille, jigille ja pikkuhärpäkkeille.

Vapapituudet 60cm, 47cm ja 42cm

Kelat Icereel välitys, Icereel (perus) sekä devil 60mm ja Devil 50mm

39€ ja 37€ Välityskelalla 54€

kirpunvapa@gmail.com

21. touko, 2020

Venepilkkivapoja valmistui.

60cm kaksiosainen korkkikahva. Lasikuitu aihio.

Vihreä jäykkä sopii kuhalle ja oranssi ahvenelle. Vihreällä on mukava onkia myös ajoahventa tasurilla. Oranssi sopii jigihommiin.

Kelat Icereel välityksellä ja perus Icereel.

Hinta 54€ ja 39€

9. touko, 2020

Marjan kauden eka ahven veneestä  kirjataan 9.5 2020.

Ahven oli 35cm ja kutenut. Se otti kevennettyy 10cm tasuriin.

'Hyvä Marja.

9. touko, 2020
6. touko, 2020

Nyt on takana mielenkiintoinen pilkkireissu Oulujärvelle. Se oli  kevään viimeinen pilkkireissu. Se on iso järvi, eikä ahvenen löytäminen aina ole niin helppoa.
Keväällä kun kutuahven alkaa nousta lahtiin kalojen löytäminen  helpottuu ja siellä on paljon porukkaa ongella. Kannattaa käydä kokeilemassa. Itse koetan yleensä etsiä oman onkipaikan sieltä missä kukaan ei ole vielä onkinut. Nyt se oli vain 200m päässä muista, mutta kuitenkin se antoi ihan uuden elämyksen, kun löysin sieltä norssiparvesta ajoahventa joka puri tasuria. Se oli se viimeinen pilkkipäivä tälle kaudelle ja jätti mukavan poltteen ja tyytyväisen mielen kaudesta.

Minulle kausi oli vaikea, enkä oikein löytänyt supersyöntiä koko talvena ja siksikin tuo Oulujärven reissu oli palkitseva kun kalaa satiin. Ei nyt paljon muttta pitkää päivää tehden pari kymmentä isoa ahventa päivässä :). Koko talvena sain 9kpl yli puolenkilon ahventa 680g taisi olla suurin. Varmaan jo viikonloppuna jatketaan ahvenen pyyntiä veneestä.